De nieuwe Bugaboo Fox 5!

De nieuwe Bugaboo Fox 5!

Ja, hij is er eindelijk, de nieuwe Bugaboo Fox 5! De Bugaboo Fox 5 is de perfecte kinderwagen voor op elk terrein. Ga op avontuur waar je wil(t), wanneer je wil(t) met Bugaboo’s meest comfortabele, veelzijdige en wendbare kinderwagen, de Bugaboo Fox 5.

Bugaboo Fox 5

Ja, hij is er eindelijk, de nieuwe Bugaboo Fox 5!

In deze blog gaan we je uitleggen wat deze kinderwagen zo bijzonder maakt. De Bugaboo Fox 5 is de perfecte kinderwagen voor op elk terrein.

Bugaboo heeft nagedacht over elk detail, bij het ontwikkelen van deze nieuwe kinderwagen. De designers en ingenieurs van Bugaboo hebben de Bugaboo Fox helemaal doorontwikkeld, getest en verfijnd, veel langer dan de normale normen. Daardoor kan je er zeker van zijn dat alle materialen en bevestigingen zijn geperfectioneerd om voor veilige en comfortabele wandelingen te zorgen.

Bugaboo Fox 5, de ultieme all-terrein kinderwagen

De Bugaboo Fox 5 is ontworpen om bij iedere levenstijl te passen. Reizen, winkelen en het buitenleven verkennen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de soepele rit van de Bugaboo Fox 5 kinderwagen. De Bugaboo Fox 5 is zo ontworpen dat je deze met slechts vingertop aanraking overal naartoe stuurt, op alle ondergronden en alle weersomstandigheden. De Bugaboo Fox 5 is gemaakt van hoogwaardige materialen, gebouwd om lang mee te gaan.

Geavanceerde vering

De geavanceerde vierwielophanging en grote banden (8.5 en 12 inch) geven de Bugaboo Fox 5 een stabiele wandeling op elk oppervlak; of het nu een stadsstoep is of een hobbelig pad. Ook heeft de Bugaboo Fox 5 een strandpositie, je kunt met de kinderwagen rijden met slechts 2 wielen. De Bugaboo Fox 5 heeft praktische details, zoals de grote, gemakkelijk toegankelijke mand onder de stoel met ingebouwde vakken en is uitvouwbaar, en de voetrem die gemakkelijk is in gebruik met een simpele schoenvriendelijke klikactie.

De Bugaboo Fox 5 is sterk en stevig terwijl hij slechts 9,9 kg weegt. De kinderwagen is gemakkelijk om op te tillen, te dragen en te vervoeren. In de lichtste configuratie (onderstel, wielen, stoel) weegt de Bugaboo Fox 5 slechts 9,9 kg. In de volledige uitvoering (met zonnekap, bagagemand onder de stoel, draagbeugel) weegt hij 12,2 kg.

Breezy reiswieg

De Bugaboo Fox 5 heeft premium eigenschappen zoals een breezy reiswieg. Dit nieuwe ventilatie systeem in de reiswieg zorgt voor extra comfort bij het kindje. Extra leuk is dat het kindje naar buiten kan kijken om de wereld te blijven ontdekken. Ook wordt de breezy reiswieg geleverd inclusief een comfortabel ademend matras met een 3D-gaas structuur. Dankzij het ademende matrasje wordt de lichaamstemperatuur van het kindje optimaal reguleert. De voorkant van de reiswieg beschikt over handige dubbele vakken. De XXL uitschuifbare premium zonnekap met een geïntegreerd kijkvenster en een luchtig paneel zorgt voor extra luchtstroom in de hete zomermaanden.

Ergonomisch zitting met verstelbare voetensteun

De comfortabele ergonomische zitting wordt geleverd met een vernieuwde vijfpuntsgordel met snelsluiting. Dankzij deze nieuwe vijfpuntsgordel zit het kindje in een mum van tijd veilig in de kinderwagen. De vijfpuntsgordel en riempjes kunnen onafhankelijk van elkaar vast gemaakt worden, dit maakt de Fox 5 een van de veiliste stoelen die er zijn. De extra zachte gordelkussentjes zorgen voor extra comfort. De zitpositie van de Fox 5 kinderwagen is op een optimale hoogte geplaatst, zonder de stabiliteit van de kinderwagen in gevaar te brengen. Perfect om het kind in en uit te tillen. De zonnekap en voetensteun kunnen beide 5 cm verlengd worden, wat een totaal van 10 cm extra lengte oplevert voor groeiende peuters.

Accessoires

De Bugaboo Fox 5 is aan te vullen met handige accessoires van Bugaboo welke eenvoudig rechtstreeks op de kinderwagen doormiddel van de geïntegreerde bevestigingspunten zijn te monteren. Hiermee installeer je eenvoudig accessoires zoals de parasol, bekerhouder of meerijdplankje op de Bugaboo Fox 5.

Wat is het verschil tussen de Bugaboo Fox 3 en Bugaboo Fox 5?

De verschillen tussen de Fox 3 en de Bugaboo Fox 5 zijn als volgt:

  • De Bugaboo Fox 5 is met één hand in te klappen en de duwbeugel is ook met één hand te verstellen
  • De Bugaboo Fox 5 heeft een uitvouwbare boodschappenmand onder het zitje
  • De zonnekap en voetensteun van de Bugaboo Fox 5 kunnen beide 5 cm verlengd worden, wat een totaal van 10 cm extra lengte oplevert
  • De Bugaboo Fox 5 is gemaakt van bio-based materiaal waardoor de CO2-uitstoot met tot wel 20% wordt verminderd.

Heb je vragen over de Bugaboo Fox 5? Vraag het ons gerust, en we helpen je graag verder.

Klik hier om de Bugaboo Fox 5 te bekijken