Abonnement afsluiten

Hoe kan ik een kinderwagen abonnement afsluiten?
1) Kies de gewenste producten op onze website, en vul het aanvraagformulier in 2) We nemen binnen 3 werkdagen contact op om de aanvraag te checken
Kan ik een kinderwagen abonnement afsluiten in de winkel?
Ja, dat kan. In de winkel kijk je samen met één van onze medewerkers welk product het beste bij jou past.
Wat is de beste tijd om een kinderwagen abonnement af te sluiten?
Het is mogelijk de bestelling te ontvangen wanneer je de artikelen nodig hebt. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven in welke week je de bestelling wilt ontvangen.
Hoe voeren jullie de acceptatietoets uit?
Om een goed beeld te kunnen krijgen of een maandabonnement bij je financiële situatie past, werken wij binnen onze klantacceptatie met een analyse van je loons
Wanneer gaat de startdatum in van mijn abonnement?
De datum van je abonnement gaat in vanaf de leverdatum van jouw bestelling. Je abonnement start dus op het moment dat je de bestelling in huis hebt.
Is het afsluiten van een kinderwagen abonnement een gedeeltelijke betaling?
Nee, het abonnement is geen optie voor het betalen in termijnen, je betaalt huur aan Baby Max. Baby Max blijft gedurende de duur van de bestelling eigenaar van het product.
Is het mogelijk om een abonnement af te sluiten zonder BKR-registratie?
Ja, je kunt zonder BKR-registratie een kinderwagen abonnement afsluiten. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor het uitvoeren van de acceptatietest via ZKR.
Kan ik ook een abonnement afsluiten voor mijn vakantie?
Baby Max Go heeft ook een aantal belangrijke producten in het assortiment die erg handig zijn voor gebruik op vakanties. De minimale huurperiode van deze producten bedraagt 9 maanden.
Is er een maximale looptijd van een abonnement?
Nee, er is géén maximale looptijd van een abonnement. Er is wel een minimale periode. Na het aflopen van de minimale periode nemen we contact met je op
Worden er kosten berekend voor het afsluiten van mijn abonnement?
Bij het afsluiten van jouw kinderwagen abonnement wordt er éénmalig €15,- afsluitkosten berekend.

Heb je niet gevonden wat je zoekt?