Ideaal, een 3-in-1 systeem voor onderweg

Ideaal, een 3-in-1 systeem voor onderweg

Bij Baby Max denken wij graag met je mee. Daarom hebben wij voor jou de beste kinderwagen 3-in-1 systemen samengesteld. Zo ben je er van verzekerd dat je de beste producten voor jouw kleintje in huis haalt met één druk op de knop. Ontdek wat de voordelen zijn van een 3-in-1 kinderwagen en waar je op moet letten.

Het belangrijkste voordeel

Het is namelijk heel handig om het autostoeltje te gebruiken in combinatie met het frame van de kinderwagen. Je haalt het autostoeltje na een autorit uit de auto en klikt deze direct op het frame van jouw kinderwagen terwijl je kindje heerlijk kan door slapen. Zo kan je reis al beginnen vanaf de geboorte van je kleintje naar huis vanuit het ziekenhuis en de nog vele avonturen welke zullen volgen..

Wat is een reiskinderwagen?

Met de door ons samen gestelde 3-in-1 systeem kinderwagens ben je er zeker van dat je de juiste spullen aanschaft voor jouw kleintje. Een ideale aankoop voor ouders die met één enkele aankoop klaar willen zijn. De set bestaat uit een onderstel met wielen, reiswieg, zitting en een autostoel voor je kindje. Je kunt de 3-in-1 reissysteem al vanaf de geboorte gebruiken tot ca. 3 jaar. Bij Baby Max hebben wij veel verschillende modellen 3-in-1 systeem kinderwagens leverbaar. Van high end design kinderwagens tot een wat meer basic exemplaar. Mocht je nog vragen hebben over het aanschaffen van de juiste 3-in-1 systeem, dan kun je ook altijd bij ons terecht voor advies.

Shop nu