Ontdek de Bugaboo Owl by Nuna

Ontdek de Bugaboo Owl by Nuna

In samenwerking met Nuna heeft Bugaboo de Bugaboo Owl by Nuna ontwikkeld. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over deze fijne autostoel.

Van baby tot kleuter

De Bugaboo Owl by Nuna is en goede koop als je in één keer klaar wil zijn tot je kindje wat groter is, deze autostoel kun je namelijk gebruiken vanaf de geboorte tot aan de leeftijd van ongeveer 4 jaar (maximaal 105 cm en 18 kg). De hoofdsteun heeft 6 standen en er zijn uitneembare rug- en verkleinkussens zodat je de stoel gemakkelijk kan aanpassen aan je snel groeiende kindje.

Vooral voor de eerste periode is het ook goed om te weten dat de zachte bekleding gemaakt is van bamboe en merinowol, deze twee materialen hebben de eigenschap om te helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur en dit is vooral bij baby’s toch wel heel erg fijn.

Comfort voor ouder en kind

De autostoel plaats je op de apart verkrijgbare 360 Isofix basis by Nuna, deze zorgt ervoor dat je de stoel gemakkelijk in alle posities kan draaien en jij je rug niet meer zal verdraaien wanneer je je kindje in de auto plaatst.

Voor je kindje is dit de perfecte autostoel voor dutjes en relaxmomentjes, hij heeft namelijk wel 5 verschillende ligstanden!

Veiligheid staat voorop

Natuurlijk is er niets belangrijker dan de veiligheid van je kindje. De Owl heeft alles om autoritjes zo veilig mogelijk te maken, zo kun je kindje zowel achterwaarts als daarna ook voorwaarts vervoeren. Tot tenminste 76 cm en 15 maanden vervoer je je kindje achterwaarts, daarna is het wel zo veilig om dit te blijven doen maar je kan er dus ook voor kiezen om je kindje vooruit te voorwaarts te vervoeren.

Ook zit er in de hoofdsteun Tailor tech geheugenschuim en EPP energie-absorberend schuim voor een betere veiligheid bij aan zijdelingse aanrijding.

Word jij ook zo enthousiast van de Bugaboo Owl by Nuna? 

Je shopt hem hier