Ontdek de wereld stijlvol met de Cybex Coÿa

Ontdek de wereld stijlvol met de Cybex Coÿa

Ontdek het nieuwste, meest luxe en stijlvolle manier van reizen die je kindje verdient. Met de Cybex Coÿa gaan jullie met iedere reis in style en luxe op pad.

Niemand is te jong om stijlvol te reizen

Dankzij het exclusieve ontwerp heeft de Cybex Coÿa een luxe uitstraling. De buggy is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink en Leaf Green. Ook kun je kiezen uit drie verschillende kleur opties voor het frame zodat je de buggy helemaal naar je eigen smaak kunt samen stellen. Kies bijvoorbeeld voor de luxe kleur Rose Gold om van de buggy een echte eyecatcher te maken.

Gemakkelijk op reis

De Cybex Coÿa is zo ontworpen dat deze gemakkelijk en met slechts een ogenblik is op te vouwen tot een klein pakketje. Zo kun je de buggy eenvoudig meenemen in een bagagecompartiment of in de kofferbak van je auto. Dankzij de handige draagriem draag je de Cybex Coÿa gemakkelijk met je mee wanneer deze is ingeklapt.

Een aangename reis voor je kindje

De Coÿa is voorzien van een uitneembare en gewatteerde comfort inlay. Dankzij deze inlay is de reis voor je kindje altijd aangenaam in elk seizoen. Bij hoge temperaturen kun je de comfort inlay eenvoudig verwijderen, zodat het ademende gaas zorgt voor een verkoelend briesje bij je kindje.

Is je kindje tijdens de reis toe aan een dutje? Met de Cybex Coÿa veranderd je in een oogwenk de lig positie voor je kindje. Met een hand breng je de rugleuning in de gewenst positie samen met de geïntegreerde beensteun. Hierdoor kan je kindje al vanaf de geboorte comfortabel mee in de Cybex Coÿa.

Ontdek de collectie