Vier het stadsleven met de Bugaboo Dragonfly

Vier het stadsleven met de Bugaboo Dragonfly

Wist je dat een libelle staat voor lichtheid en aanpassing? Laat dat nou ook net precies zijn waar de Bugaboo Dragonfly voor staat. Hij weet zich aan alle wensen die jij als,ouder in de stad hebt, aan te passen. Meer weten? Lees dan snel verder!

Stadsefratsen

De Dragonfly is met slechts één hand inklappen, ik hoor je denken ‘ja dat zeggen ze allemaal maar dan neemt mijn kinderwagen met de reiswieg nog steeds ontzettend veel ruimte in beslag’. Mis! Bugaboo is de allereerste met het innovatieve inkapsysteem waarbij je met die ene hand de gehele kinderwagen inklapt, en jawel, hij klapt ook de reiswieg in! Het fijne is, hij blijft ook nog eens uit zichzelf rechtop staan en dus neemt hij maar weinig ruimte in beslag. Waar je ook bent, je kan hem overal met gemak kwijt.

Vrijheid, blijheid

Ken je dat geweldige koffietentje midden in de stad? Die ene waar een aantal traptreden op moet en waar je vroeger vaak binnenliep? Sinds je met een kinderwagen rondloopt denk je vaak ‘laat ook maar’. De Dragonfly is zo compact en licht dat je hem met de geïntegreerde draagband gewoon zo aan je schouder hangt en mee naar binnen tilt, of hem mee trekt als een trolley. Met deze kinderwagen ben je weer net zo mobiel en vrij als voor de geboorte en hoeft niets jou meer te weerhouden om optimaal te genieten van alles wat het stadsleven te bieden heeft.

De standaard feitjes

 Helemaal top natuurlijk al dat gemak, maar hoe zit het met verder comfort? Nou eigenlijk ook best wel prima. De boodschappenmand kan 10 kilo aan gewicht meedragen, ruim voldoende voor al je boodschappen en benodigdheden. Ook biedt hij het nodige comfort voor jou en je kindje. Hij beschikt over volledige vering in de wielen om de rit soepel te laten verlopen, een UPF 50+ zonnekap en is geschikt voor kinderen tot wel 22 kilo!

Een betere toekomst voor jou en mij

 Bugaboo heeft zijn best gedaan om dit product zo duurzaam mogelijk te produceren. Zo is er gebruik gemaakt van hoogwaardig mass-balanced bio-based materiaal wat er aan heeft bijgedragen dat de CO2-uitstoot van de Dragonfly 21% lager is dan wanneer hij met conventionele kunstoffen gemaakt zou zijn. Ook is er bij het ontwerp rekening mee gehouden dat hij jaren lang mee moet kunnen, zo heeft hij een modulair ontwerp waardoor het een stuk makkelijker is om onderdelen te repareren of vervangen in plaats van de gehele kinderwagen en krijg je 4 jaar garantie.