Bugaboo

Bugaboo

Bugaboo gelooft dat je als gezin niet al te veel moeite hoeft te doen om een nieuwe wereld te ontdekken. We ontwerpen buitengewone producten en oplossingen voor ouders, waardoor tijd doorbrengen met je kind mooi, memorabel en vooral heel leuk en gezellig wordt, waar je ook naartoe gaat.

Baby Max Go

Baby Max Go

Lees meer
Bugaboo

Winkelopties

Maximaal draaggewicht
Met Reiswieg
Model kinderwagen
  1. Bugaboo Donkey 5 8 producten
  2. Bugaboo Fox 5 1 product
  3. Bugaboo Dragonfly 3 producten
Doorgroei mogelijkheid
Uitbreidbaar naar duo
Voldoet aan I-Size
Categorie
Kleursoort

Producten 1-16 van 38

Aflopende richting instellen
Pagina

Bugaboo gelooft dat je als gezin niet al te veel moeite hoeft te doen om een nieuwe wereld te ontdekken. We ontwerpen buitengewone producten en oplossingen voor ouders, waardoor tijd doorbrengen met je kind mooi, memorabel en vooral heel leuk en gezellig wordt, waar je ook naartoe gaat.

Overzicht van alle Bugaboo producten: 

Bugaboo Fox 5 

De Bugaboo Fox 5 is de perfecte kinderwagen voor op elk terrein. Ga op avontuur waar je wil(t), wanneer je wil(t) met Bugaboo’s meest comfortabele, veelzijdige en wendbare kinderwagen, de Bugaboo Fox 5. Bugaboo heeft nagedacht over elk detail. De designers en ingenieurs van Bugaboo hebben de Bugaboo Fox jarenlang door ontwikkeld, getest en verfijnd, veel langer dan de normale normen. Daardoor weet je zeker dat alle materialen en bevestigingen zijn geperfectioneerd om jou en je gezin te laten genieten van veilige en comfortabele wandelingen, waar je ook naartoe gaat. 

Bugaboo Donkey 5 

De Bugaboo Donkey 5 Duo is een dubbele kinderwagen die in slechts 3 klikken in een enkele kinderwagen kan worden veranderd. De Bugaboo Donkey 5 Duo is de kinderwagen die met je gezin meegroeit, en klaar is voor de toekomst. Zo kunnen twee kinderen comfortabel samen de wereld om hen heen leren kennen. Bugaboo Dragonfly Je dagelijkse wandelingen worden magische avonturen voor je kindje met de snelle en soepele 

Bugaboo Dragonfly

De Bugaboo Dragonfly is de meest comfortabele stadskinderwagen met een innovatief inklapsysteem. Het is mogelijk de Bugaboo Dragonfly met reiswieg en zitting in te klappen. Berg hem dankzij het zelfstaande design eenvoudig op in een kast, kofferbak of smalle gang 


Bugaboo Butterfly

De Bugaboo Butterfly: de compacte kinderwagen voor in de stad en onderweg die je in één seconde uitklapt. Je klapt de Bugaboo Butterfly in een mum van tijd in en uit zodat je optimale vrijheid hebt tijdens je dagelijkse wandelingen of weekendjes weg. Hij is licht van gewicht en is makkelijk te manoeuvreren, maar ook erg robuust: ideaal voor alle avonturen die je beleeft samen met je groeiende baby. 

Bugaboo Turtle Air by Nuna 


De autostoel die licht, moeiteloos en veilig is De Bugaboo Turtle Air by Nuna is de autostoel die je moeiteloos vanuit de auto op je kinderwagen bevestigt en andersom. Licht, moeiteloos en veilig: alles wat je nodig hebt als je op pad gaat. Combineer de Bugaboo Turtle Air met jouw favoriete Bugaboo kinderwagen. Met de bijpassende adapters kun je de autostoel moeiteloos bevestigen, zodat je zorgeloos op pad kunt met je nieuwe gezin. Ook qua uiterlijk past de stoel perfect bij jouw Bugaboo kinderwagen. 

Bugaboo Stardust 

Het on-the-go kinderbedje dat slapen en spelen simpel maakt Maak kennis met de revolutionaire Bugaboo Stardust. Dankzij het all-in-one ontwerp en de geïntegreerde matras klap je hem in 1 seconde uit. Slapen en spelen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Het uitklapbare campingbedje heeft een matras dat je op twee hoogtes kunt zetten, ideaal voor pasgeboren baby’s en kindjes die groter zijn. Verstel de hoogte met de rits en je kunt je pasgeboren baby uit het bedje tillen zonder dat je ver voorover hoeft te buigen. De duurzame, hoogwaardige materialen zonder chemicaliën en het ademende mesh zorgen voor optimaal comfort en een verbeterde luchtstroom.