Joolz

Joolz

Joolz is het merk voor ouders die niet te stoppen zijn. Leven, liefhebben en een betere wereld creëren voor hun kinderen. Joolz geeft je de juiste ondersteuning door slimme en duurzame producten te creëren die jou helpen om in balans te blijven, je comfortabel te voelen en de regie in eigen handen te houden

Baby Max Go

Baby Max Go

Lees meer
Joolz

Winkelopties

Maximaal draaggewicht
Met Reiswieg
Model kinderwagen
  1. Joolz Day 1 product
  2. Joolz Geo 3 1 product
Uitbreidbaar naar duo
Categorie
  • Kinderwagens 1 product
  • Buggy's 2 producten
Kleursoort

4 artikelen

Aflopende richting instellen

Joolz is het merk voor ouders die niet te stoppen zijn. Leven, liefhebben en een betere wereld creëren voor hun kinderen. Joolz geeft je de juiste ondersteuning door slimme en duurzame producten te creëren die jou helpen om in balans te blijven, je comfortabel te voelen en de regie in eigen handen te houden. Zo kun jij dromen, plannen maken en een wereld creëren die jij voor je kind(eren) wilt – een nieuwe wereld waar zij trots op kunnen zijn en waarvan ze samen met jou kunnen genieten!

Joolz heeft onder andere de onderstaande modellen kinderwagens in het assortiment:

Joolz Day 5

Met de nieuwste Joolz Day5 kinderwagen, kies je voor een kinderwagen met extra veel comfort en kwaliteit. De vijfde generatie upgrade van het populaire Joolz Day model is nu nog lichter, nog gemakkelijker in te klappen en heeft extra veel comfort voor je kindje.

Joolz Geo 3

Wat het leven ook brengt, de Joolz Geo 3 kinderwagen is klaar om mee te groeien met je gezin! De Joolz Geo 3 kinderwagen is ontworpen op een modulair systeem zodat je hem kunt veranderen in de wagen die bij jou gezinssituatie past. Dankzij de grote voorwielen brengt de Geo 3 je overal, van een ruig bospad tot strand. De wieg en stoel zijn gemaakt voor alle weersinvloeden en in de extra grote boodschappenmand kun je alles wat je mee wilt nemen kwijt. Dankzij de anti-lekbanden kun jij altijd op pad met je kleintje en de Joolz Geo 3.

Joolz Hub+

De Joolz Hub+ Kinderwagen is compact vormgegeven, hierdoor is de kinderwagen ideaal voor het gebruik in de stad. De kinderwagen is gemakkelijk in te klappen en is dankzij de transportvergrendeling en de draagriem eenvoudig te vervoeren. Compact en toch super comfortabel. Stijlvol en licht.

Joolz Aer+

Deze award winnende Joolz Aer+ buggy is de buggy voor families die veel op pad zijn. De buggy weegt slecht 6 kg, en is eenvoudig in te klappen tot een klein pakketje. Ideaal hierdoor kan de buggy zonder moeite mee op de achterbank van de auto.