UPPAbaby

Uppababy

UPPAbaby is een innovatief Amerikaans bedrijf met slechts één missie: het maken van hoogwaardige babyproducten die niet alleen voorzien in jouw behoeften als kersverse ouders, maar die ook nog eens heel mooi om te zien zijn.

Baby Max Go

Baby Max Go

Lees meer
UPPAbaby

Winkelopties

Met Reiswieg
Model kinderwagen
  1. Uppababy Vista V2 1 product
  2. Uppababy Cruz V2 2 producten
Uitbreidbaar naar duo
Kleursoort

3 artikelen

Aflopende richting instellen

UPPAbaby is een innovatief Amerikaans bedrijf met slechts één missie: het maken van hoogwaardige babyproducten die niet alleen voorzien in jouw behoeften als kersverse ouders, maar die ook nog eens heel mooi om te zien zijn.

Uppababy is altijd op zoek naar manieren om wandelwagens en babyproducten lichter, ingenieuzer, gebruiksvriendelijker en zelfs leuker te maken. Ze kijken of er meer comfort en veiligheid voor de baby te creëren is, aangevuld met gebruiksgemak en stijl voor de ouders. UPPAbaby streeft ernaar je de persoonlijke aandacht en klantenservice te bieden voor al haar producten.

Door de lat op veel vlakken hoog te leggen, voldoet UPPAbaby aan de zeer hoge standaarden van kritische ouders als het gaat om innovatie en stijl.

Over de modellen kinderwagens van UppaBaby:

Uppababy Vista V2

De Uppababy Vista V2 is de opvolger van de Uppababy Vista kinderwagen. De Uppababy Vista V2 groeit met je gezin mee, ideaal! De kinderwagen kan zonder veel moeite worden omgebouwd tot een duo of tweelingwagen voor kinderen van dezelfde of een andere leeftijd. De Uppababy Vista V2 is uitgevoerd met een stijlvolle lederen duwbeugel en veiligheidsbeugel, dit geeft de kinderwagen een chique uitstraling. Het geperforeerde leer van de duwbeugel zorgt voor extra grip.

Uppababy Cruz V2

Met de UPPAbaby CRUZ V2 kinderwagen beweeg je gemakkelijk samen met je kindje door drukke straten en over hobbelige paden. De boodschappenmand is extra groot met een ruime opening. Dit geeft je de mogelijkheid om de luiertas, speelgoed of boodschappen veilig op te bergen. Uw kindje kan heerlijk en comfortabel zitten in de kinderwagen doordat de rug en beentjes goed worden ondersteund.

Uppababy Ridge

Met de UPPAbaby RIDGE heb je geen enkel excuus meer om niet wat sportiever te worden, met deze kinderwagen kun je zodra het nekje van je kindje sterk genoeg is joggen. Hoe gezellig is en wat een avontuur voor je kindje! Om het veilig te houden beschikt de kinderwagen over een polsband zodat de kinderwagen nooit van je weg kan rollen en een handrem, ideaal ook voor in de bergen.

Uppababy Minu V2

Met de UPPAbaby MINU V2 beschik je over een compacte lichtgewicht buggy die met de apart verkrijgbare reiswieg ook zo omgetoverd kan worden tot een reguliere kinderwagen. Hij beschikt over een ruim zitje waarbij de rugleuning in verschillende standen geplaatst kan worden voor alle nodige relaxmomentjes. De grote zonnekap beschermt je kindje tegen de zon en de ruime boodschappenmand zorgt ervoor dat jij niet met spullen hoeft rond te slepen.